Babcia Marysia której nasza pierogarnia zawdzięcza nazwę, to nasza mama i zarazem teściowa .
Jak zawsze, każda mama chce dla swoich dzieci jak najlepiej i uczy ich jak tylko może wszystkiego co wartościowe. Maria też wymagała od nas zawsze więcej niż potrafiliśmy.
Dzisiaj jesteśmy Jej za to bardzo wdzięczni . Po wielu latach, gdy już nie musieliśmy, gotowanie stało się naszą wielką pasją a zabawa ze smakiem, odkrywanie go i udoskonalanie to prawdziwa przyjemność .

Joanna Cygan

Naturalnie i zdrowo – jak u Babci!

Gotujemy dla Was z naturalnych, najlepszych produktów pozyskiwanych od rodzimych, rzetelnych dostawców, przyprawiamy nasze pierogi i zupy TYLKO mieszankami przypraw przez nas skomponowanymi.
Wszystko to właśnie gwarantuje naszym pierogom najlepszą jakość i ten unikalny „domowy” smak.

W 2006 roku była tu restauracja z przepyszną golonką , schabowym i żurkiem ale upodobania naszych dzieci do pierogów przekonały nas w 2011 r do wąskiej specjalizacji PIEROGI.

Pierogi nr 1 w Polsce chemy aby to powiedzenie było zawsze aktualne!

ZAPRASZAMY NA PIEROGI!

a